Molino Colombo on Corriere TV

On Corriere TV, in the section Enterprises & Economics, you can find an article about us and Farina Intera, the revolutionary flour Farine Varvello patent and produced by Molino Colombo that breaks down the 50% glycemic index peak. Together with
Molino Colombo on Corriere TV

The best italian Panettone is by Maurizio Bonanomi!

Congratulations to Maurizio Bonanomi, Salvatore De Riso and Paolo Sacchetti for their Panettoni who ranked among the top 10 best in Italy! We are proud to collaborate with them and have them among the Masters of the Accademia della Farina
The best italian Panettone is by Maurizio Bonanomi!

L’Accademia della Farina 1882

L’Accademia della Farina 1882 is renewed! Molino Colombo’s new research and development center is born; a well-equipped bakery, pizzeria and pastry workshop with a professional kitchen and a multimedia room for research and training, with the possibility of organizing events
L’Accademia della Farina 1882

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi