Farina Intera Line

Farina Intera Line

Bread Line

  • Intera Tipo 0 “Oro”: selected blend of the best extra European grains, suitable for producing long beans for up to 48 hours.
  • Intera Tipo 0 “Flexia”: selected blend of the best European grains, suitable for production with leavings up to 12/14 hours.
  • Intera Tipo 0 “Rapid”: selected blend of the best European grains, suitable for production with leavings up to 8 hours.

Pastry Line

  • Intera Tipo 0 “grandi Lievitati”: selected blend of the best extra European grains, suitable for the production of large leavened (panettone, pandori, focaccia veneta).
  • Intera Tipo 0 “Brioches”: selected blend of the best European and extra European grains, suitable for the production of brioches and pasta.
  • Intera Tipo 0 “Frolla”: selected blend of the best European grains, suitable for the production of pastry and small pastry.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi